loading ...
FEDEZD FEL
Úticélok
FOGLALD LE
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!  
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
HU
ro hu en
   

  Agrárakadémia

  NYÁRÁDMENTÉN

  Ákosfalva

  GPS: 46.429626, 24.66096

  mutasd a térképen

  Tel.

  E-mail: mietsajtoiroda@gmail.com

  üzenet küldése

  Település: Ákosfalva

  Helyszín: Sat Găieşti, Nr. 137 (Vector Étterem)

  Időpont: 2017 Február 25 - 2017 Február 25

  Program: Sz: 10:00 - 16:00

  Esemény szervezője: Maros Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács

  Szervező e-mail címe: mietsajtoiroda@gmail.com

  Agrárakadémia

  Általános bemutató - Agrárakadémia Ákosfalva

  Idén is folytatódik az Agrárakadémia

  Február 25-én, szombaton szervezi meg a Maros Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (MIET – MIÉRT tagszervezet) a IV. Agrárakadémiát. Az érdeklődők rendhagyó eseményre számíthatnak, ugyanis farmlátogatással indítjuk az évet.

   

  Első állomásunk helyszíne Nyárádszentlászló, ahol a Tak Agrozoot SRL tejhasznú szarvasmarháit, a második pedig Cserefalva, ahol az Agro Solutions SRL húsmarháit tekintjük meg. 

  Hogy miért érdemes velünk tartani? Mert elsajátíthatod az állattenyésztés fortélyait, a tapaszalt és elismert szakemberek pedig olyan információkkal láthatnak el, ami a jövőben a te javadat szolgálja és hasznodra válhat. A gyakorlatba ágyazott tudásnak fontos szerepe van az elméleti háttértudás mellett!

   

  A látogatást egy kötetlen beszélgetéssel zárjuk a göcsi Vector vendéglőben, ahol jelen lesz Bordi Kacsó Zsolt, a Maros megyei APIA aligazgatója is.

   

  Program

   

  10:00 Farmlátogatás Nyárádszentlászlón (tejhasznú szarvasmarhák)

  Házigazda: Dr. Takács Béni állattenyésztő, állatorvos

  11:30 Farmlátogatás Cserefalván (húshasznú szarvasmarhák)

         Házigazda: Dr. Nagy Péter Tamás állattenyésztő, állatorvos

  13:00 Ebéd és kötetlen beszélgetés

            Helyszíne a göcsi Vector Hotel

  Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a 0741732595-ös telefonszámon vagy a mietsajtoiroda@gmail.com e-mail címen lehet.

   


   

   


  what's nearby
  Keresés a vonzáskörzetben
  • szálláshelyek
  • gasztronómia
  • szolgáltatások
  • látnivalók
  • események
  • programajánlatok
  • túraútvonalak
  lorem ipsum
  lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
  lorem ipsum

  loading ...

  Agrárakadémia

  Idén is folytatódik az AgrárakadémiaFebruár 25-én, szombaton szervezi meg a Maros Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (MIET – MIÉRT tagszervezet) a IV. Agrárakadémiát. Az érdeklődők rendhagyó eseményre számíthatnak, ugyanis farmlátogatással indítjuk az évet.  Első állomásunk helyszíne Nyárádszentlászló, ahol a Tak Agrozoot SRL tejhasznú szarvasmarháit, a második pedig Cserefalva, ahol az Agro Solutions SRL húsmarháit tekintjük meg. Hogy miért érdemes velünk tartani? Mert elsajátíthatod az állattenyésztés fortélyait, a tapaszalt és elismert szakemberek pedig olyan információkkal láthatnak el, ami a jövőben a te javadat szolgálja és hasznodra válhat. A gyakorlatba ágyazott tudásnak fontos szerepe van az elméleti háttértudás mellett! A látogatást egy kötetlen beszélgetéssel zárjuk a göcsi Vector vendéglőben, ahol jelen lesz Bordi Kacsó Zsolt, a Maros megyei APIA aligazgatója is. Program 10:00 Farmlátogatás Nyárádszentlászlón (tejhasznú szarvasmarhák) Házigazda: Dr. Takács Béni állattenyésztő, állatorvos11:30 Farmlátogatás Cserefalván (húshasznú szarvasmarhák)        Házigazda: Dr. Nagy Péter Tamás állattenyésztő, állatorvos13:00 Ebéd és kötetlen beszélgetés          Helyszíne a göcsi Vector HotelAz eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a 0741732595-ös telefonszámon vagy a mietsajtoiroda@gmail.com e-mail címen lehet.