loading ...
FEDEZD FEL
Úticélok
FOGLALD LE
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!  
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
HU
ro hu en
     

    Jordi Galceran: Burundanga, avagy a maszk, a baszk meg a cucc

    NYÁRÁDMENTÉN

    Eremitu (Nyárádremete)

    GPS: 46.630991, 24.878003

    mutasd a térképen

    Tel.

    E-mail:    ̶

    üzenet küldése

    Település: Eremitu (Nyárádremete)

    Helyszín: Str. Călugăreni, Nr. 143 (Csűrszínház)

    Időpont: 2019 Június 28 - 2019 Június 28

    Program: Sz: 19:00 - 20:30

    Kapcsolattartó személy neve: Szélyes Ferenc

    Jordi Galceran: Burundanga, avagy a maszk, a baszk meg a cucc

    Általános bemutató - Jordi Galceran: Burundanga, avagy a maszk, a baszk meg a cucc Eremitu (Nyárádremete)

    Jordi Galcerán
    BURUNDANGA, AVAGY A MASZK, A BASZK MEG A CUCC

    A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház és a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának közös produkciója


    Két egyetemista lány, egy informatikus, egy baszk, egy nem várt terhesség, egy elfeledett nagytőkés nagybácsi, némi elrontott szardellaszósz és egy nemzetközi terrorszervezet. Valaki igazságszérumot itat barátjával, csakhogy az igazságra már nincs felkészülve.

    Jordi Garcelan kortárs katalán drámaíró és műfordító színművei valós időben, egyetlen helyszínen játszódnak, lehengerlő humorral, miközben alig észrevehetően társadalmi kérdéseket kínálnak megvitatásra. Legismertebb drámája, a többszörösen díjazott A Grönholm-módszer – nemzetközi sikere mellett – az elmúlt években több hazai magyar és román nyelvű színház repertoárjában is feltűnt.

    “Nem tudtam róla, és kész. Honnan kellett volna tudnom, ha egyszer nem mondta? Manel egy irodában dolgozik, számítógépeket javít, az anyja egy asszonykórusban énekel, ő szombatonként teremfocizik, szerinted ilyen egy terrorista élete?”

    Szereposztás:

    Berta Lőrincz Rita
    Sílvia Keresztes Ágnes
    Manel Csata Zsolt
    Gorka Orbán Zsolt
    Jaume Rappert-Vencz Gábor


    Rendező: Csábi Anna
    Fordító: Bakucz Dóra
    Díszlet- és jelmeztervező: Albert Alpár
    Zene: Constantin Coada
    Ügyelő: Pataki Anna-Mária

    Plakátterv: Benedek Levente
    Fotók: Benedek Levente

    Az előadást 14 éven felüli nézőinknek ajánljuk!
    Az előadás időtartama: 1 óra 30 perc

    Jegyek a helyszínen válthatók.

    Helyfoglalás a 0744 985 742-es telefonszámon.
    what's nearby
    Keresés a vonzáskörzetben
    • szálláshelyek
    • gasztronómia
    • szolgáltatások
    • látnivalók
    • események
    • programajánlatok
    • túraútvonalak
    lorem ipsum
    lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
    lorem ipsum

    loading ...

    Jordi Galceran: Burundanga, avagy a maszk, a baszk meg a cucc

    Jordi GalceránBURUNDANGA, AVAGY A MASZK, A BASZK MEG A CUCCA temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház és a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának közös produkciója Két egyetemista lány, egy informatikus, egy baszk, egy nem várt terhesség, egy elfeledett nagytőkés nagybácsi, némi elrontott szardellaszósz és egy nemzetközi terrorszervezet. Valaki igazságszérumot itat barátjával, csakhogy az igazságra már nincs felkészülve.Jordi Garcelan kortárs katalán drámaíró és műfordító színművei valós időben, egyetlen helyszínen játszódnak, lehengerlő humorral, miközben alig észrevehetően társadalmi kérdéseket kínálnak megvitatásra. Legismertebb drámája, a többszörösen díjazott A Grönholm-módszer – nemzetközi sikere mellett – az elmúlt években több hazai magyar és román nyelvű színház repertoárjában is feltűnt. “Nem tudtam róla, és kész. Honnan kellett volna tudnom, ha egyszer nem mondta? Manel egy irodában dolgozik, számítógépeket javít, az anyja egy asszonykórusban énekel, ő szombatonként teremfocizik, szerinted ilyen egy terrorista élete?”Szereposztás:Berta Lőrincz RitaSílvia Keresztes ÁgnesManel Csata ZsoltGorka Orbán ZsoltJaume Rappert-Vencz GáborRendező: Csábi AnnaFordító: Bakucz DóraDíszlet- és jelmeztervező: Albert AlpárZene: Constantin CoadaÜgyelő: Pataki Anna-MáriaPlakátterv: Benedek LeventeFotók: Benedek LeventeAz előadást 14 éven felüli nézőinknek ajánljuk! Az előadás időtartama: 1 óra 30 percJegyek a helyszínen válthatók.Helyfoglalás a 0744 985 742-es telefonszámon.