loading ...
DISCOVER
Destination
BOOK
Do you need HELP?  
Non-binding enquiry
Non-binding enquiry
EN
ro hu en
   

  Arany János: A nagyidai cigányok - Csavar színház

  NIRAJ VALLEY

  Eremitu

  GPS: 46.661576, 24.922209

  show on map

  Tel.

  E-mail:    ̶

  send message

  City: Eremitu

  Location: Str. Principală, Nr. 547 ()

  Period: May 12 2018 - May 12 2018

  Program: Sa: 19:00 - 22:00

  Organizer: Csavar színház

  Contact person: Bakó Piroska, Péterfi Csilla

  Website: http://www.csavarszinhaz.eu

  Arany János: A nagyidai cigányok - Csavar színház

  Presentation - Arany János: A nagyidai cigányok - Csavar színház Eremitu

  CSAVAR Színház

  Arany János: A nagyidai cigányok

  című mű a magyar irodalom egyik legnagyszerűbb alkotása, mely Arany lenyűgöző, felülmúlhatatlan humoráról árulkodik. A magyar katonák már nem bírván tartani Nagyida várát a helyi cigányságra bízzák , hogy őrizzék, védjék míg ők élelmet szerezvén vissza nem térnek.Csóri vajda azonban túljár mind  a magyar mind  a labancok eszén, s megteremti „Cigányországot”. Vagy mégsem?

  Kiderül ez Gál Tamás legújabb feldolgozásából. A fergeteges humorú, interaktív, játékos előadásban elhangzó autentikus cigány zenét Bodonyi András gyűjtötte Szepsi környékéről. A dalok eredeti cigány nyelven illetve magyarul hangzanak el.

  Gál Tamás ezzel az előadással 2010 júniusában megkapta a XXII. Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválján Kisvárda Polgármesterének díját , nominálva volt a Magyar Szinikritikusok Díja 2010-re illetve megkapta 2011-ben  a 6. Gyermek- és Színházi Szemle Fődíját

  2017-ben az előadás megkapta a Kaleidoszkóp fő díjat (Budapesti Nemzeti Színházzal karöltve)

  Rendezte: Gál Tamás

  Zene:  Bodonyi András

  Elmesélő:  Gál Tamás

  Zenész: Mester László

  Időtartam: 70 perc

   Korhatárra való tekintet nélkül megetkinthető!

  what's nearby
  Search nearby
  • accomodations
  • gastronomy
  • services
  • attractions
  • events
  • recreational activities
  • trails
  lorem ipsum
  lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
  lorem ipsum

  loading ...

  Arany János: A nagyidai cigányok - Csavar színház

  CSAVAR SzínházArany János: A nagyidai cigányok című mű a magyar irodalom egyik legnagyszerűbb alkotása, mely Arany lenyűgöző, felülmúlhatatlan humoráról árulkodik. A magyar katonák már nem bírván tartani Nagyida várát a helyi cigányságra bízzák , hogy őrizzék, védjék míg ők élelmet szerezvén vissza nem térnek.Csóri vajda azonban túljár mind  a magyar mind  a labancok eszén, s megteremti „Cigányországot”. Vagy mégsem?Kiderül ez Gál Tamás legújabb feldolgozásából. A fergeteges humorú, interaktív, játékos előadásban elhangzó autentikus cigány zenét Bodonyi András gyűjtötte Szepsi környékéről. A dalok eredeti cigány nyelven illetve magyarul hangzanak el.Gál Tamás ezzel az előadással 2010 júniusában megkapta a XXII. Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválján Kisvárda Polgármesterének díját , nominálva volt a Magyar Szinikritikusok Díja 2010-re illetve megkapta 2011-ben  a 6. Gyermek- és Színházi Szemle Fődíját 2017-ben az előadás megkapta a Kaleidoszkóp fő díjat (Budapesti Nemzeti Színházzal karöltve)Rendezte: Gál TamásZene:  Bodonyi AndrásElmesélő:  Gál TamásZenész: Mester LászlóIdőtartam: 70 perc  Korhatárra való tekintet nélkül megetkinthető!