loading ...
FEDEZD FEL
Úticélok
FOGLALD LE
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!  
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
HU
ro hu en
jelenleg
ma
holnap
holnapután
 • ×
  programajánlat
 • esemény
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF

Zarándoklat és turizmus fúziója

Vissza a hírekhez

A Nyárádmenti turizmus fejlesztésének kapcsán került sor a Nyárádmente Leader- és Erdéli Kárpát Egyesület projektére április 16-án.

Az egynapos program reggel gyalogtúrával kezdődött, a résztvevők bejárták a Mária Út Nyárádmagyarós és Jobbágyfalva közötti 20 kilométeres szakaszt. Ezt követően egy EKEdémiai értekezésen vettek részt a turisztikában érdekeltek, kerekasztal megbeszélés jelleggel összekötve.

A rendezvény célja bemutatni, bejárni a Mária út zarándokútvonal Nyárád menti szakaszának egy részét, összehozni a térség turisztikai szolgáltatóit, a turizmus fejlesztésében érdekelt civil szervezeteket és turisztikai szakembereket.

A szervezők azt szeretnék, hogy az emberek felismerjék a Mária út jelentőségét, ezáltal pedig könnyebb lenne a megtartása, egyszerűbb a fejlesztése. Legfőbb célkitűzéssük a közös gondolkodás elindítása, melynek gyümölcse remélhetőleg egy Nyárád menti turisztikai klaszter, hálózat és a későbbiekben egy Nyárád menti TDM szervezet (turisztikai desztináció menedzsment) létrehozása lesz.

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Zarándoklat és turizmus fúziója

A Nyárádmenti turizmus fejlesztésének kapcsán került sor a Nyárádmente Leader- és Erdéli Kárpát Egyesület projektére április 16-án. Az egynapos program reggel gyalogtúrával kezdődött, a résztvevők bejárták a Mária Út Nyárádmagyarós és Jobbágyfalva közötti 20 kilométeres szakaszt. Ezt követően egy EKEdémiai értekezésen vettek részt a turisztikában érdekeltek, kerekasztal megbeszélés jelleggel összekötve. A rendezvény célja bemutatni, bejárni a Mária út zarándokútvonal Nyárád menti szakaszának egy részét, összehozni a térség turisztikai szolgáltatóit, a turizmus fejlesztésében érdekelt civil szervezeteket és turisztikai szakembereket. A szervezők azt szeretnék, hogy az emberek felismerjék a Mária út jelentőségét, ezáltal pedig könnyebb lenne a megtartása, egyszerűbb a fejlesztése. Legfőbb célkitűzéssük a közös gondolkodás elindítása, melynek gyümölcse remélhetőleg egy Nyárád menti turisztikai klaszter, hálózat és a későbbiekben egy Nyárád menti TDM szervezet (turisztikai desztináció menedzsment) létrehozása lesz.