loading ...
FEDEZD FEL
Úticélok
FOGLALD LE
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!  
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
HU
ro hu en
jelenleg
ma
holnap
holnapután
 • ×
  programajánlat
 • esemény
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF

Várják a jelentkezőket a Marosszéki népzene- és néptánctáborba

Vissza a hírekhez

Immár 18. alkalommal kerül sor a Folk Center Alapítvány szervezésében a nyárád menti Jobbágytelkén a hagyományörző népzene- és néptánctáborra. Az egy hetes rendezvényre várják mindazon egyedülálló, párral vagy csoporttal érkezők jelentkezését, akik egy erdélyi, falusi könyezetben szeretnének mulatni, kikapcsolódni, akár feltöltődni a hagyományos környezetben. A szervezők kezdőknek, haladóknak és úgynevezett ínyenceknek kínálnak táncoktatást, de népdal oktatás is szerepel a repertoárban.

A programok fénypontjaiként az esthajnalcsillag érkezésével vezetik az ide látogatókat az esti táncházba, ahol az itt tanult és otthonról hozott lépéseket lehet gyakorolni. Az esték folyamán fellépnek különböző hagyományörző együttesek, táncosok és énekesek.

A kulturális elfoglaltság mellett lehetőségük adódik az ide érkezőknek, hogy kipróbálják magukat a gyógynövényektől illatozó mezőkön való falusi elfoglaltságokban, az autentikus állattartás adta tevékenységekben, illetve, hogy megtanulják az itteni emberek megélhetését szolgáló ételek, használati cikkek elkészítésének fortélyait.

A programok között szerepel még a lovaglás, íjászat, szekerezés, fürdőzés. S, hogy milyen elfoglaltágot is takar pontosan a korábbi felsorolás, arról érdeklődni lehet és kell is, de legjobb ha mindenki megtapasztalja a saját bőrén: élményekben gazdag hét lesz az biztos!

 

 

Érdeklődni és foglalni a következő elérhetőségeken lehet:

-          P-ţa Victoriei nr. 19/11, Ro-540029 Târgu Mureş,

-          0784-483 525-ös telefonszámon

-          office@folkcenter.ro e-mail címen

-           folkcenter.ro honlapon.

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Várják a jelentkezőket a Marosszéki népzene- és néptánctáborba

Immár 18. alkalommal kerül sor a Folk Center Alapítvány szervezésében a nyárád menti Jobbágytelkén a hagyományörző népzene- és néptánctáborra. Az egy hetes rendezvényre várják mindazon egyedülálló, párral vagy csoporttal érkezők jelentkezését, akik egy erdélyi, falusi könyezetben szeretnének mulatni, kikapcsolódni, akár feltöltődni a hagyományos környezetben. A szervezők kezdőknek, haladóknak és úgynevezett ínyenceknek kínálnak táncoktatást, de népdal oktatás is szerepel a repertoárban. A programok fénypontjaiként az esthajnalcsillag érkezésével vezetik az ide látogatókat az esti táncházba, ahol az itt tanult és otthonról hozott lépéseket lehet gyakorolni. Az esték folyamán fellépnek különböző hagyományörző együttesek, táncosok és énekesek. A kulturális elfoglaltság mellett lehetőségük adódik az ide érkezőknek, hogy kipróbálják magukat a gyógynövényektől illatozó mezőkön való falusi elfoglaltságokban, az autentikus állattartás adta tevékenységekben, illetve, hogy megtanulják az itteni emberek megélhetését szolgáló ételek, használati cikkek elkészítésének fortélyait. A programok között szerepel még a lovaglás, íjászat, szekerezés, fürdőzés. S, hogy milyen elfoglaltágot is takar pontosan a korábbi felsorolás, arról érdeklődni lehet és kell is, de legjobb ha mindenki megtapasztalja a saját bőrén: élményekben gazdag hét lesz az biztos!     Érdeklődni és foglalni a következő elérhetőségeken lehet: -          P-ţa Victoriei nr. 19/11, Ro-540029 Târgu Mureş, -          0784-483 525-ös telefonszámon -          office@folkcenter.ro e-mail címen -           folkcenter.ro honlapon.