loading ...
FEDEZD FEL
Úticélok
FOGLALD LE
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!  
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
HU
ro hu en
jelenleg
ma
holnap
holnapután
 • ×
  programajánlat
 • esemény
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF

Új létesítmény Vármezőn

Vissza a hírekhez

Új létesítménnyel bővült Vármezőben a turistákat megcélzó kínálatok száma: műfüves futballpálya került használatba nemrégiben.

Az iskola háta mögötti területet persze bárki használhatja, a helyes használat feltételeivel.

„Elsődleges célunk az volt, hogy az ide látogató turisták minél több szabadidős tevékenységben tudjanak részt venni, ezért is esett a választásunk Vármezőre. De ugyanígy igénybe vehetik a helyiek is, sőt a fiatalok már használják is” – nyilatkozta lapunknak Magyari Péter, polgármester.

Tőle tudtuk meg továbbá, hogy a száz százalékban Leaderes pályázatból készült 25x45 méteres pálya 156 ezer lej értékű, TVA nélkül. A felszerelésbe beletartoznak még a kapuk, a megvilágítás és röplabdaháló is.

A helyi önkormányzatnak célja a Nyárád menti turizmus fellendítése, ennek érdekében folyamatosan keresik a lehetőséget a különféle létesítmények, szabadidős tevékenységek megvalósításához, amiből persze a helyiek is profitálhatnak – derült ki a beszélgetésből.

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Új létesítmény Vármezőn

Új létesítménnyel bővült Vármezőben a turistákat megcélzó kínálatok száma: műfüves futballpálya került használatba nemrégiben. Az iskola háta mögötti területet persze bárki használhatja, a helyes használat feltételeivel. „Elsődleges célunk az volt, hogy az ide látogató turisták minél több szabadidős tevékenységben tudjanak részt venni, ezért is esett a választásunk Vármezőre. De ugyanígy igénybe vehetik a helyiek is, sőt a fiatalok már használják is” – nyilatkozta lapunknak Magyari Péter, polgármester. Tőle tudtuk meg továbbá, hogy a száz százalékban Leaderes pályázatból készült 25x45 méteres pálya 156 ezer lej értékű, TVA nélkül. A felszerelésbe beletartoznak még a kapuk, a megvilágítás és röplabdaháló is. A helyi önkormányzatnak célja a Nyárád menti turizmus fellendítése, ennek érdekében folyamatosan keresik a lehetőséget a különféle létesítmények, szabadidős tevékenységek megvalósításához, amiből persze a helyiek is profitálhatnak – derült ki a beszélgetésből.