loading ...
FEDEZD FEL
Úticélok
FOGLALD LE
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!  
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
HU
ro hu en
jelenleg
ma
holnap
holnapután
 • ×
  programajánlat
 • esemény
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF

Nyárádmenti Napok Nyárádszeredában

Vissza a hírekhez

Péntek este 8 órától kulturális programmal veszi kezdetét az idei Nyárádmenti Napok rendezvénysorozat. A mikházi Széllyes Sándor Csűrszínház Rejtélyes viszonyok című produkcióját tekintheti meg a közönség a nyárádszeredai művelődési otthonban.

A Nyárádmenti ünnepség másodnapján reggel 10 órától várják a vendégeket, a Bocskai téren, ahol a környékbeli termelők és kézművesek alkotásait lehet megcsodálni, megvásárolni. Akik unják már az útszéli sorozattermékek egyhangúságát és valami egészen sajátságos, helyi jellegű, s ráadásul szívből-lélekből készült vásárfiára vágynak, azoknak mindenképp ott a helyük.

Ugyancsak ebben az órában kerül sor az önkéntes tűzoltók találkozójára a futballpályán

12 órától a helyi önkormányzat udvarán a Nyárádszeredai Ifjúsági Egyesület szervezésében fiataloknak szóló előadásokra és tevékenységekre várják az érdeklődőket.

15 órától a Butyurka-tanyán lovas- és íjászbemutatót tart Pászka Lehel

17 órától a város főterén felállított nagy színpadon a Bekecs néptáncegyüttes utánpótlás csoportjai lépnek fel.

18 órától a  Cherry Band, majd a Blue Project koncerten vehetünk részt

21.30-tól a Titán-koncert és a Bekecsalja szépe szépségverseny kerül sorra a napi programban

Vasárnap délután 4 órakor Táncol a Nyárádmente címmel kerül sor a nyárádmenti kistérségi néptáncegyüttesek találkozójára, 20 órától a Bekecs néptáncegyüttes, 22 órától pedig a magyarországi Péter Szabó Szilvia lép színpadra.

A háromnapos rendezvénysorozat vasárnap tűzijátékkal zárul.

 

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Nyárádmenti Napok Nyárádszeredában

Péntek este 8 órától kulturális programmal veszi kezdetét az idei Nyárádmenti Napok rendezvénysorozat. A mikházi Széllyes Sándor Csűrszínház Rejtélyes viszonyok című produkcióját tekintheti meg a közönség a nyárádszeredai művelődési otthonban. A Nyárádmenti ünnepség másodnapján reggel 10 órától várják a vendégeket, a Bocskai téren, ahol a környékbeli termelők és kézművesek alkotásait lehet megcsodálni, megvásárolni. Akik unják már az útszéli sorozattermékek egyhangúságát és valami egészen sajátságos, helyi jellegű, s ráadásul szívből-lélekből készült vásárfiára vágynak, azoknak mindenképp ott a helyük. Ugyancsak ebben az órában kerül sor az önkéntes tűzoltók találkozójára a futballpályán 12 órától a helyi önkormányzat udvarán a Nyárádszeredai Ifjúsági Egyesület szervezésében fiataloknak szóló előadásokra és tevékenységekre várják az érdeklődőket. 15 órától a Butyurka-tanyán lovas- és íjászbemutatót tart Pászka Lehel 17 órától a város főterén felállított nagy színpadon a Bekecs néptáncegyüttes utánpótlás csoportjai lépnek fel. 18 órától a  Cherry Band, majd a Blue Project koncerten vehetünk részt 21.30-tól a Titán-koncert és a Bekecsalja szépe szépségverseny kerül sorra a napi programban Vasárnap délután 4 órakor Táncol a Nyárádmente címmel kerül sor a nyárádmenti kistérségi néptáncegyüttesek találkozójára, 20 órától a Bekecs néptáncegyüttes, 22 órától pedig a magyarországi Péter Szabó Szilvia lép színpadra. A háromnapos rendezvénysorozat vasárnap tűzijátékkal zárul.