loading ...
FEDEZD FEL
Úticélok
FOGLALD LE
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!  
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
HU
ro hu en
jelenleg
ma
holnap
holnapután
 • ×
  programajánlat
 • esemény
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF

"Erdély legöregebb élő fája"

Vissza a hírekhez

 A tavasz beköszöntével nekünk is kedvünk támadt egy kis gyalogtúrához. Az alkalmat megragadva meg is örökítettük koratavaszi formájában a mikházi vén hársat, amit Erdély legöregebb fájaként is emlegetnek a helybéliek. Fényképét és az általunk ismert adatait fel is töltöttük a Dél-Erdélyben fellelhető egyedi fás legelőkkel, öreg fák felmérésével, népszerűsítéséel és védelmével foglalkozó csíkszeredai Pogány-havas Kistérségi Társulás honlapjára, ahol hasonló szépséges óriásokkal együtt hirdeti térségünk szépségét.

https://www.arboriremarcabili.ro/hu/trees/3514/details/

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

"Erdély legöregebb élő fája"

 A tavasz beköszöntével nekünk is kedvünk támadt egy kis gyalogtúrához. Az alkalmat megragadva meg is örökítettük koratavaszi formájában a mikházi vén hársat, amit Erdély legöregebb fájaként is emlegetnek a helybéliek. Fényképét és az általunk ismert adatait fel is töltöttük a Dél-Erdélyben fellelhető egyedi fás legelőkkel, öreg fák felmérésével, népszerűsítéséel és védelmével foglalkozó csíkszeredai Pogány-havas Kistérségi Társulás honlapjára, ahol hasonló szépséges óriásokkal együtt hirdeti térségünk szépségét. https://www.arboriremarcabili.ro/hu/trees/3514/details/