loading ...
FEDEZD FEL
Úticélok
FOGLALD LE
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!  
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
HU
ro hu en
jelenleg
ma
holnap
holnapután
 • ×
  programajánlat
 • esemény
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF

“Jobbágytelke lelke fényképekben” - Fotópályázat

Vissza a hírekhez

“Jobbágytelke lelke fényképekben”

Fotópályázat

2016. Augusztus 13, 13 órától, a tóskerti csűrben.

 

A pályázat leadási határideje:

2016. 08.10  szerda éjfél, a jobbagytelkelelke@gmail.com e—mail címre.

 

A beválogatott munkák kihirdetésének ideje: csütörtök este 10 óra 

 

Díjazás:

Mind a 10 beválogatott fénykép tulajdonosnak egy belépőt biztosítunk a Marosvásárhelyi Kultúrpalotába és a Marosvásárhelyi Néprajzi Múzeumba, a MIET jóvoltából.

 A kiállított munkákból a  kiállítás megnyitón résztvevő személyek által legjobbnak szavazott fénykép fogja megnyerni a főnyereményt, ami nem más mint egy páros bérlet a Marosvásárhelyi Nemzeti színház következő évadára.

 

 Feltételek:

— A fénykép keletkezésének dátuma ne legyen régebbi 2000.01.01 -nél

— Elsősorban színes fényképeket várunk.

— Á fényképek felbontása 1024 *768—nál nagyobb legyen.

— Egy pályázó maximum 3 képpel  pályázhat.

—A képek mentésében szerepeljen a fotó címe, és a pályázó neve.

(Ha több képpel nevez egy adott pályázó kérjük a neve után számmal is egyértelmüen  jelezze, hogy az még egy tőle származó fenykép.

 Pl.: jobbágytelkicsendelet_ vargageza_ 1,  jobbágytelkipezsgés_ vargageza_ 2, stb. …)

 

A fényképek nyomtátásáról á Jobbágytelki Kulturális Egvesület gondoskodik, melyek A/4—es méretben lesznek kivitelezve, és keretezve.

Ha a pályázó a pályázott fényképet maga kivánja kinyomtatni, előhívni, vagy bármilyen más eljárással kivitelezni, azt megteheti, viszont előre egyeztetve, a pályázat leadási hátáridejének megfelelő időpontig szíveskedjék eljuttatni hozzánk.

 

 

 

 

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

“Jobbágytelke lelke fényképekben” - Fotópályázat

“Jobbágytelke lelke fényképekben” Fotópályázat 2016. Augusztus 13, 13 órától, a tóskerti csűrben.   A pályázat leadási határideje: 2016. 08.10  szerda éjfél, a jobbagytelkelelke@gmail.com e—mail címre.   A beválogatott munkák kihirdetésének ideje: csütörtök este 10 óra    Díjazás: Mind a 10 beválogatott fénykép tulajdonosnak egy belépőt biztosítunk a Marosvásárhelyi Kultúrpalotába és a Marosvásárhelyi Néprajzi Múzeumba, a MIET jóvoltából.  A kiállított munkákból a  kiállítás megnyitón résztvevő személyek által legjobbnak szavazott fénykép fogja megnyerni a főnyereményt, ami nem más mint egy páros bérlet a Marosvásárhelyi Nemzeti színház következő évadára.    Feltételek: — A fénykép keletkezésének dátuma ne legyen régebbi 2000.01.01 -nél — Elsősorban színes fényképeket várunk. — Á fényképek felbontása 1024 *768—nál nagyobb legyen. — Egy pályázó maximum 3 képpel  pályázhat. —A képek mentésében szerepeljen a fotó címe, és a pályázó neve. (Ha több képpel nevez egy adott pályázó kérjük a neve után számmal is egyértelmüen  jelezze, hogy az még egy tőle származó fenykép.  Pl.: jobbágytelkicsendelet_ vargageza_ 1,  jobbágytelkipezsgés_ vargageza_ 2, stb. …)   A fényképek nyomtátásáról á Jobbágytelki Kulturális Egvesület gondoskodik, melyek A/4—es méretben lesznek kivitelezve, és keretezve. Ha a pályázó a pályázott fényképet maga kivánja kinyomtatni, előhívni, vagy bármilyen más eljárással kivitelezni, azt megteheti, viszont előre egyeztetve, a pályázat leadási hátáridejének megfelelő időpontig szíveskedjék eljuttatni hozzánk.